Aanbieding: 10% Korting op professionele productfoto’s

  • Geldig vanaf: 01 januari 2021
  • Verloopt op: 31 december 2021

De beste professionele productfoto’s tegen de scherpste prijzen met 10% korting voor partners van Zuid-Limburg Business Plaza.

The Image Way kan in haar eigen studio snel en kordaat handelen en naar wens van opdrachtgevers hun producten perfect in beeld brengen.

Deze beelden kunnen ingezet worden voor elke vorm van promotie. Denk bijvoorbeeld aan: Catalogi, webshops, banners, advertenties of tentoonstellingen

Door jarenlange ervaring weten we het perfecte beeld te creëren.Dit doen we tegen zeer scherpe prijzen, waarbij we voor dit jaar juist start-ups een extra gunstig tarief aanbieden.Aan de hand van de omvang, het aantal foto’s en de gewenste levertijd zullen wij een op maat gesneden prijs afstemmen.Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij Henk Housen 0627455776; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk onze producties op onze website en social media (facebook.com/theimageway.com).

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL