Aanbieding: Marketing klankbordsessie

  • Geldig vanaf: 01 januari 2021
  • Verloopt op: 31 december 2021

Je hebt allerhande ideeën om je bedrijf te laten groeien. In omvang, winst, omzet. Maar je ziet door al die bomen het bos niet meer. Keuzes maken is lastig. Moeten we betere klanten zien te vinden? Hoe bereiken we die het beste? Moeten we nieuwe markten aanboren? Exporteren ja of nee? Moeten we onszelf anders positioneren?

Veel vragen, weinig antwoorden. Herkenbaar? Denk dan eens aan een Marketing Klankbordsessie met een ervaren marketeer.

Wat houdt de marketing klankbordsessie in?
Tijdens een sessie van ca 1 uur bespreken we jouw marketing(communicatie) strategie en situatie. We kunnen op locatie afspreken of op een externe locatie. Belangrijk is dat we uitgebreid en ongestoord kunnen praten over de marketing(communicatie) binnen jouw organisatie. Dit kan 1 op 1 maar kan ook samen met andere leden van het management team.

Wat levert de marketing klankbordsessie jou op?
Deels zal dit algemene feedback zijn op jouw ideeën. Een bevestiging, je zit op de goede weg. Of dit zijn nog aandachtspunten om aan te denken.

Ook komen er concrete zaken uit, als jij een idee hebt over een onderwerp dan is de kans groot dat ik hier je inhoudelijk mee kan helpen of kan verwijzen naar iemand die je hierin kan ondersteunen.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL