Evenementen in Zuid-Limburg

Meet & Greet @ KUSzzz

Van Donderdag 23 juni 2022 15:00 tot Donderdag 23 juni 2022 17:30
Bij KUSzzz
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 166

Op donderdag 23 juni is er weer een Meet & Greet. We gaan daarmee een beetje in relax modus en sorteren alvast voor op de zomervakantie, want we zijn te gast bij KUSzzz. De maatkussenspecialist.

Programma:
15.00 uur Inloop
15.30 uur Welkom
15.45 uur Introductie KUSzzz
16.00 uur Wie is wie?
16.30 uur Vrij netwerken

Locatie:
KUSzzz, Nievelsteenstraat 1a, 6471 CB Eygelshoven

Over KUSzzz
KUSzzz is een oer-Hollands familiebedrijf gespecialiseerd in kussens op maat voor je loungestoelen, tuinsets, houten banken, ligbedden en terrasstoelen. Hun kussens worden met de hand gemaakt in Nederland en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Al ruim 10 jaar is KUSzzz dé specialist in maatkussens en levert aan diverse branches zoals: horeca, wellness, leisure, maritiem, onderwijs, cultuur en zorg. Sinds 2020 beschikt KUSzzz over een eigen atelier in hun pand gelegen aan Nievelsteenstraat 1a, te Eygelshoven.

Gaan

  • Gravatar Shirley Born
  • Gravatar Jos Cortenraad

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL