Evenementen in Zuid-Limburg

Netwerksessie ICT & Digitalisering

Van Woensdag 25 januari 2023 16:00 tot Woensdag 25 januari 2023 17:30
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 44


ICT wordt steeds belangrijker voor de innovatiekracht van de Nederlandse economie. Dat brengt kansen, maar tegelijkertijd heeft de sector te maken met krapte op de arbeidsmarkt en de snelheid van digitale ontwikkelingen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Leer en spar op 25 januari online met collega ondernemers over de ontwikkelingen en groeimogelijkheden in de ICT sector tijdens de online KVK Netwerksessies ICT, Jasper Wognum van BrainCreators is deze sessie te gast als inspirator.

Tijdens deze (online) sessie ga je in gesprek met 6-8 mede-ondernemers uit jouw branche. De sessie duurt 1,5 uur en deelname is gratis. Het gesprek wordt geleid door een ervaren moderator, en is bedoeld om tips en tricks te delen en je netwerk te versterken.

Deze sessie is opgezet voor ondernemers werkzaam in de branche met een bewezen dienst of product in de markt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan reeds gemaakte omzet en/of personeel in dienst.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. 

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL