Evenementen in Zuid-Limburg

Online kennissessie: 'Hoe verbeter je je sales en verminder je stress'

Van Donderdag 16 september 2021 15:45 tot Donderdag 16 september 2021 18:00
Categorieën: Webinar
Gezien: 203

Op donderdag 16 september organiseren wij na lange tijd weer een kennissessie. Dit keer met als thema: 'Hoe verbeter je je sales en verminder je stress'. Deze kennissessie zal via zoom plaatsvinden.

In de vakantieperiode heb je hopelijk lekker kunnen ontspannen en de batterij op kunnen laden. Een volle inbox en werk dat zich in jouw afwezigheid heeft opgestapeld is een bekend fenomeen na terugkomst van vakantie. Je zou er zomaar van in de stress schieten.

Het voortbestaan of de groei van je bedrijf is in grote mate afhankelijk van de resultaten van de verkoop. Wanneer de verkoop onder druk komt te staan, brengt dit de nodige verkoopstress met zich mee.

Hoewel je met een gezonde mate van stress tot betere prestaties kan komen, heeft een hoge mate van stress juist een negatieve invloed op je prestaties. Dat wil je natuurlijk niet. Tijdens deze kennissessie deelt Robert Schwab van Salesstress zijn tips & tricks om minder stress te ervaren en daarbij je sales te verbeteren 

Na de kennissessies is er nog ruim gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Tijdens een aantal break-out sessies kom je in contact met andere deelnemers. Zie het als een virtuele statafelgesprek, zoals je die kent van bijeenkomsten op locatie.

Programma:

15.45 – 16.00 uur           Inloop

16.00 – 17.00 uur           Intro ZLBP  & Kennissessie

17.00 – 18.00 uur           Netwerken in breakout-sessies

Wij nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan deze online kennissessie. Aanmelden is mogelijk tot 15 september. Na aanmelding ontvang je de deelname link.

Gaan

  • Gravatar Henk Housen
  • Gravatar Joyce Verheijden
  • Gravatar Myra Fens
  • Gravatar Mandy Kurth
  • Gravatar Bjorn Bos
  • Gravatar Ruud van Lottum
  • Gravatar Robert Schwab
  • Gravatar Joyce van den Goor

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL