Praat jij mee over het toekomstig evenementenaanbod in Brunssum?

Gepubliceerd op: maandag 31 augustus 2020 | 12:10

Brunssum kent een levendig en divers evenementenaanbod. Eigenlijk voor ieder wat wils. Ook zie je dat de meeste evenementen erg goed bezocht worden, zelfs steeds vaker door inwoners uit andere gemeenten.

Evenementen zijn belangrijk voor Brunssum niet alleen om te recreëren, elkaar te ontmoeten en de leefbaarheid te vergroten maar ook om de saamhorigheid te versterken. Daarnaast draagt het bezoeken van een evenement bij aan het gevoel van trots op ‘mijn Brunssum’. 

Evenementen zijn niet meer weg te denken uit Brunssum. Naast alle positieve effecten (cultureel, economisch, imago) kennen evenementen ook nadelige gevolgen voor Brunssum denk aan geluidsoverlast, impact op het milieu, verkeersproblematieken of het gevoel van onveiligheid. 

Op 15 december 2020 zal de gemeenteraad van Brunssum het huidige evenementenbeleid (2017-2021) evalueren. Wij vinden het belangrijk om een gezonde balans te creëren tussen de positieve effecten en negatieve gevolgen van evenementen op Brunssum. Daarom is jouw mening voor ons waardevol. Praat en denk jij  mee? Klik hier voor meer informatie.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL