Gemeente Landgraaf: Verruiming openingstijden terrassen

Gepubliceerd op: dinsdag 08 september 2020 | 14:16

Vanaf dinsdag 8 september mogen de terrassen in Landgraaf tot middernacht openblijven. Eerst was dit tot 23.00 uur. De burgemeester heeft dit besluit genomen voor de periode tot 1 november van dit jaar.  Door de coronapandemie zijn alle horecagelegenheden eerst gesloten en later, onder strenge voorwaarden, weer opengegaan.

Daardoor hebben veel horeca-ondernemers minder omzet kunnen draaien. Daarom heeft de burgemeester het voorlopige besluit genomen om de terrassen langer open te houden. Zeker nu we nog mooie zomer- en herfstdagen hopen te krijgen, geeft dat meer mogelijkheden om de omzet te vergroten.

Dit besluit is genomen vooruitlopend op het besluit van de gemeenteraad die op 8 oktober hierover vergadert. Als de gemeenteraad akkoord is dan blijft de sluitingstijd 0.00 uur. Als de gemeenteraad de wijziging niet overneemt dan geldt na 1 november weer de oude sluitingstijd van 23.00 uur.

Wilt u meer weten over dit besluit en de afwegingen die hiervoor zijn gemaakt, kijk dan op www.overheid.nl »

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL