Boers & Roosenboom introduceert tiny house concept

Gepubliceerd op: maandag 16 november 2020 | 8:00

In samenwerking met Osveer produceert Boers en Roosenboom vanaf nu een Tiny House concept genaamd: Born Pavilion. De eerste Born Pavilion wordt binnenkort geplaatst in Born (Limburg)

In het kort
Het ovale dak, dat is het kenmerk van de Born Pavilion! In diverse kleuren verkrijgbaar en ook nog eens onderhoudsvrij. De grote gebogen spanten zorgen voor een spectaculair interieur. Praktisch ingericht en naar wens compleet te maken met keuken, badkamer en slaapkamer.

Voor wie?
De Born Pavilion past van karakter erg goed bij diverse doelgroepen. Het is een verplaatsbare vrijstaande woning van 32m2 en voldoet aan het bouwbesluit voor tijdelijke bewoning. Daardoor is hij bewoonbaar voor 2 personen. De Born Pavilion is geschikt als Tiny House, Starterswoning, Vakantiehuis, Tijdelijke woning, Vergaderruimte, Mantelzorgwoning en nog veel meer!

Mogelijke varianten
Van de Born Pavilion zijn uiteraard meerdere varianten en opstellingen mogelijk.
Zo kunnen twee elementen bijvoorbeeld aan elkaar gekoppeld worden tot een groter geheel.
Bekijk hieronder mogelijke opstellingen.

Interesse?
Heeft u interesse in tiny houses of wilt u meer weten over de mogelijkheden en varianten van de Born Pavilion? Neem dan contact met op of kijk op de website van Osveer

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL