Gezonde werknemers, lager ziekteverzuim

Gepubliceerd op: maandag 04 januari 2021 | 10:22

Clever fit helpt uw ziekteverzuim verlagen en de productiviteit van uw werknemers te verhogen
Als ondernemer bent u afhankelijk van uw werknemers. Goede werknemers zorgen voor een goed lopend bedrijf en een goed team zorgt voor omzet en een goede service. In deze lijn is ziekteverzuim voor ondernemers een akelig woord. Deze post kost u alleen geld! Hoe mooi is het dan als clever fit u daar bij kan helpen. Wij kunnen, en dit is landelijk door TNO getest, helpen het ziekteverzuim met zo’n 7% te doen dalen. Daarnaast zal het personeel rond 12,5% productiever worden en u daardoor een 25% vrolijker... (laatste cijfer is van Clever fit)
Personeel dat regelmatig sport is minder vaak ziek, en ook sneller weer fit als het eens slechter gaat. Ze zijn een stuk vrolijker, productiever en gelukkiger....  Iedere keer als een medewerker gaat sporten, produceert hij/zij tijdens de training endorfine, een gelukshormoon. Hoe vaker je traint des te langer houdt dit gevoel van de endorfine aan.

Aanbiedingen voor ondernemers
Voor ondernemers kunnen we op maat gemaakte aanbiedingen maken. Ook is het mogelijk voor de ondernemer om fitness als onbelaste vergoeding aan de werknemer te geven door gebruik te maken van de werkkostenregeling.

U mag een onbelaste vergoeding geven als het totale bedrag onder de 1,7% van de eerste €400.000 van de loonsom van alle medewerkers samen is. Voor het bedrag boven €400.000 is het percentage 1,2%.

Clever fit Heerlen is 1.300 m2 fitness, health & lifestyle
Voor clever trainen bieden we je alles wat je nodig hebt. Zo staat de nieuwste apparatuur voor kracht- en cardiotraining tot je beschikking en volg je toffe (groeps)lessen voor meer kracht en flexibiliteit. We bieden onder meer Clever Dance, Indoor cycle, Yoga en Pilates. Maak ook gebruik van de powerplate; een tien minuten durende training tegen cellulitis en vóór sterke spieren en gewichtsverlies. Daarnaast bieden we MX4: een exclusief programma dat de beste trainingstools combineert met gave workouts om je conditie, uithoudingsvermogen & spierkracht te verbeteren op de manier die bij jou past. Uiteraad zijn we er om je persoonlijk te begeleiden. En ontspannen kan bij ons ook; onder de zonnebanken en op de massageligbank.

In Europa is clever fit al op 402 locaties vertegenwoordigd. Heerlen beleeft sinds 1 januari 2019 de Nederlandse primeur van het ‘Fitness. Health. Lifestyle’ concept: hoogwaardige fitness tegen een betaalbare all-inclusive prijs. Trainen én relaxen in een prettige atmosfeer, op een ruime locatie midden in Maankwartier, hartje Heerlen.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL