The Image Way: blijf boeien!

Gepubliceerd op: maandag 04 januari 2021 | 15:58

The Image Way is een communicatiebureau, dat gespecialiseerd is in video- en fotografie. Wij brengen imagevideo’s, productieprocessen, productfotografie en wervingsvideo’s in beeld. Daarnaast events, uiteenlopend van festivals, beurzen als ook meetings en presentaties. Dit doen wij voor zowel Nederlandse als Duitse opdrachtgevers.

De uitdaging binnen elke opdracht is om door maatwerk het perfecte product af te leveren. Door Google is in 2019 onderzocht in welke tijd een viewer een keuze maakt om een video wel of niet te bekijken. De gemiddelde tijd hiervoor is 1,7 seconden! Door onze inzet en betrokkenheid bij elke opdracht zorgen wij ervoor dat elk afgeleverd product van begin tot het eind blijft boeien.

Bekijk onze producties op onze website en social media.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL