Ben jij goed beschermd tegen brand?

Gepubliceerd op: dinsdag 05 januari 2021 | 13:12

Al 50 Jaar zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven en instellingen tegen brand. Wij adviseren en begeleiden de klant voor de aanschaf van benodigde materialen tot en met het trainen in het gebruik hiervan. Dit gebeurt door een team van REOB gediplomeerde onderhoudsdeskundigen en door het NIBHV/ORANJE KRUIS gecertificeerde instructeurs.

Wij hebben zowel voor de montage als voor het onderhoud aan blusmiddelen, noodverlichting en brandladders een eigen onderhoudsteam bestaande uit gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Uiteraard hebben wij in onze werkplaats alle middelen aanwezig om uw blustoestellen te repareren en/of te vullen volgens de hiervoor geldende normen.

Zoals u begrijpt staat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en willen wij deze gaarne bij u ten uitvoering brengen. Indien u nog vragen heeft over de in ons overzicht staande artikelen/diensten zijn wij uiteraard bereid u hierover te informeren en vrijblijvend een aanbieding te maken.

Zie voor meer info www.boileau.nl

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL