Honderden nieuwe banen in Heerlen: groot logistiek distributiecentrum naar Heerlen

Gepubliceerd op: dinsdag 19 januari 2021 | 14:12

Panattoni Nederland, ontwikkelaar van distributiecentra, opent medio 2022 een ultra modern distributiecentrum van ca. 69.000 m2 op bedrijventerrein De Beitel in Heerlen. Het betreft een miljoeneninvestering die enkele honderden nieuwe banen oplevert.

Panattoni heeft het terrein op de Beitel gekocht van Scheldebouw. De fabriek van Scheldebouw is in 2019 gesloten. Panattoni sloopt de huidige gebouwen en bouwt op deze locatie een geheel nieuw distributiecentrum.

Wethouder Martin de Beer van Heerlen (VVD/D66, Economische Zaken) is enthousiast over de komst van Panattoni. „Met Avantis en Trilandis heeft Heerlen al twee succesvolle bedrijventerreinen. Na de sluiting van Scheldebouw zijn we op zoek gegaan naar een invulling van deze lege plek op De Beitel. Dat dit nu met Panattoni gelukt is, betekent veel voor deze regio.’ Heerlen werkt nauw met Parkstad samen bij het revitaliseren van de bedrijventerreinen.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL