ESZL: Help ons jou te helpen - Sessies voor ondernemers

Gepubliceerd op: dinsdag 23 maart 2021 | 11:18

Ben jij starter, ZZP'er of MKB'er en heb jij te maken met een (aanzienlijke) terugval van inkomsten? Stapelen de schulden zich op of wil jij je breder oriënteren op de arbeidsmarkt? Dan komen we graag met jou in contact.

De Zuid-Limburgse gemeenten gaan samen werken aan een economisch herstelplan. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ondernemerssessies die we de komende drie maanden elke dinsdagochtend van 10.00-11.00 uur (vooralsnog) online organiseren. 

Je kunt hier terecht met al jouw vragen over TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten), heroriëntatie en schuldhulpverlening. Heb je andere vragen of problemen? Dan laat ons dat ook weten, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Lukt dat niet in de sessie, dan nemen we naderhand contact met je op. Bij de sessies zijn specialisten van verschillende gemeenten aanwezig alsook ervaringsdeskundigen.

Lees verder voor meer informatie en aanmelding

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL