Ruim 1000 ondernemers vullen enquête corona in

Gepubliceerd op: donderdag 08 april 2021 | 16:33

Ruim duizend ondernemers uit alle zestien gemeenten in Zuid-Limburg, hebben de afgelopen maand meegedaan aan de enquête over de gevolgen van corona. Dat is ruim voldoende om een representatief beeld te krijgen over wat er leeft onder ondernemers en samen te werken aan oplossingen.

De enquête is breed verspreid, met dank aan lokale ondernemingsverenigingen, parkmanagement en centrummanagementorganisaties. De respons toont aan dat het thema leeft onder ondernemers en dat hulp dringend gewenst is. De uitkomsten van de enquête zijn het vertrekpunt voor concrete en doelgerichte ondersteuning waar in Zuid-Limburgs verband nu aan gewerkt gaat worden.

Alle zestien gemeenten ontvangen komende week al de resultaten op gemeentelijk niveau. Zij kunnen dan direct aan de slag met ondernemers die concrete ondersteuningsvragen of problemen hebben geformuleerd. De resultaten van de enquête zijn daarnaast aangeleverd bij ETIL voor verdere analyse en duiding. Deze analyse ligt straks aan de basis van het regionale herstelplan van de gezamenlijke Zuid-Limburgse gemeenten, dat eind mei gereed is. Het regionale herstelplan vormt de input voor het landelijke herstelplan en de relatie naar de kabinetsformatie en de lobbyagenda vanuit de regio Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL