TOF versterkt kleinere familiebedrijven

Gepubliceerd op: woensdag 14 april 2021 | 10:51

TOF staat voor ‘Trots op Familiebedrijven’ en is een initiatief van MKB-Limburg samen met Maastricht University. Familiebedrijven tot 50 medewerkers kunnen zich hiervoor inschrijven.

Wil je aan de slag met je bedrijf, verder denken dan morgen of deze maand? Stilstaan bij de plannen die al in je hoofd zitten? Dan meld je aan voor TOF! Voor de familiebedrijven die zich aanmelden bij TOF, is een programma ontwikkeld door Maastricht University. TOF bestaat uit twee delen; het eerste deel van TOF is ‘TOF aan Tafel’ een gratis bedrijfsscan en coachingsgesprek en het  tweede deel is TOF Masterclasses.

TOF aan Tafel 
Het moment van zelfreflectie, stilstaan bij je organisatie. Dit is het eerste deel en is een coachingsgesprek met een ervaren business coach om de uitdagingen en kansen in beeld te brengen. Deze coaches voeren het gesprek op basis van een bedrijfsscan. Met de observaties kan een ondernemer zelf aan de slag of verder naar de volgende fase; de TOF Masterclasses. Aanmelden voor TOF aan TAFEL kan nu meteen via https://forms.gle/Bb6dBredgVrzjShy7.

TOF Masterclasses
Dit onderdeel is een programma van zes kennis- en inspiratie sessies verspreid over zes maanden, TOF Masterclasses. Hier wordt naast kennis over strategie, innovatie en opvolging aandacht besteed aan bewustwording en co- creatie binnen de organisatie vraagstukken. Met TOF Masterclasses gaan familiebedrijven aan de slag met een plan voor continuïteit, co-creatie en/of groei. 

Vragen over TOF? E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug kijken naar het TOF webinar via deze link: https://vimeo.com/524799048/19a6a4974a

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL