Gemeente Kerkrade: Geen precario- en reclamebelasting voor ondernemers over 2021

Gepubliceerd op: donderdag 29 april 2021 | 10:23

Als het aan het college van Kerkrade ligt, betalen ondernemers in Kerkrade over 2021 wederom geen precario- en reclamebelasting. Dat is het advies dat het college aan de gemeenteraad zal gaan geven in een raadsvoorstel dat op korte termijn zal worden opgemaakt.

Eerder werd reeds besloten om over 2020 de  precario voor horeca-ondernemers met een terras in 2 fases te verlagen naar € 0,-. Medio 2021 zou de gemeente de situatie opnieuw beoordelen.

“Ook al worden er nu stapsgewijs maatregelen versoepeld, veel ondernemers hebben het door corona nog steeds erg zwaar. Daarom zoeken we naar mogelijkheden om hen opnieuw tegemoet te komen”, aldus wethouders Bert Bejas (Financiën) en Huub Wiermans (Centrummanagement).”

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL