Heroriëntatietraject TOZO

Gepubliceerd op: dinsdag 04 mei 2021 | 10:28

Het jaar 2020 is voor veel ondernemers de boeken ingegaan als een turbulent jaar. Door corona kwamen veel ondernemers, ondanks de steunmaatregelen, in een financiële (en soms ook) mentale crisis terecht.

Aflopen van steunmaatregelen
Zoals het er nu naar uitziet eindigen de steunmaatregelen op 1 juli 2021. De bedoeling is om uw bedrijf een boost te geven zodat u na het eindigen van de steunmaatregelen weer verder kunt. Ook bij andere toekomstplannen kunnen wij u ondersteunen. 

Heroriëntatiescan
Wilt u een eerste inzicht krijgen in uw situatie? Vul dan de heroriëntatiescan in. Bij het invullen van deze digitale vragenlijst wordt niet alleen de financiële kant van de onderneming belicht; ook mogelijkheden voor corona-gerelateerde regelingen, het toekomstperspectief en de (financiële) privésituatie met de hierbij horende emoties worden belicht. Na afloop van de vragenlijst ontvangt u een kort verslag met een advies om wel/niet deel te nemen aan een heroriëntatietraject. Hier kunt u de heroriëntatiescan invullen. 

Samenwerking IMK
U kunt zich ook meteen aanmelden voor een heroriëntatietraject. We werken als gemeente samen met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Het IMK is vanwege de expertise op het gebied van ondernemers door de gemeente gevraagd om deze gesprekken te verzorgen. Samen met u wordt de situatie in kaart gebracht, een diagnose gesteld en gekeken naar de toekomstmogelijkheden voor u en uw bedrijf. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de website van het IMK Een bedrijfsadviseur van het IMK neemt dan contact met u op.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL