Bekijk het SLIM-programma van Het kantoor van nU en Connect By Talent

Gepubliceerd op: dinsdag 03 maart 2020 | 13:46

Meer succes halen met uw bedrijf én de medewerkers uit uw bedrijf? Dat kán! Minister Koolmees geeft subsidie aan MKB bedrijven omdat: “Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden. We zien dat kleinere bedrijven in het algemeen moeite hebben om daarmee aan de slag te gaan. Daarom helpen we hen een handje”. Met 80% subsidie voor loopbaancoaching en begeleiding om medewerkers en bedrijf te laten groeien. Dat is een forse impuls. U kunt die kans nu gemakkelijk pakken, omdat wij én de expertise in huis hebben én wij vragen de subsidie voor u aan. 

De uitdaging op het gebied van leren en ontwikkelen voor MKB bedrijven ligt volgens de Rijksoverheid in het feit dat mkb-ondernemers daar vaak 'Minder tijd, geld of kennis' voor in huis hebben. De nieuwe SLIM subsidie gaat hier verandering in brengen. 

SLIM staat voor Subsidie voor Leren en Ontwikkelen in het mkb. Elke mkb-bedrijf kan aanspraak maken op de SLIM-regeling. De subsidie kan oplopen tot maximaal €24.999. Voor samenwerkingsverbanden kan er zelfs tot €500.000 worden vrijgemaakt om leren en ontwikkelen onder mkb-medewerkers mogelijk te maken.

Een volledig ontzorgde SLIM-aanvraag, het maximale uit je mensen halen én ontwikkelen en groeien als bedrijf in 3 stappen:

1. Meld je aan bij ons
2. Samen met uw doelstellingen stellen wij een ontwikkelplan op
3. Aanvraag indienen

Bekijk de website van Connect By Talent: www.connectbytalent.nl/SLIM.   Voor meer informatie en volledige ontzorging van uw aanvraag kunt u contact opnemen met ons via het aanmeldformulier op de website, telefonisch op 0622948876/018-2748734 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL