Frettwork International: uw brug naar potentiële (internationale) kandidaten

Gepubliceerd op: dinsdag 01 juni 2021 | 14:44

Frettwork is gespecialiseerd in headhunting, ook over de grenzen heen. Aangezien wij internationale ervaring uit verschillende bedrijfstakken meebrengen, zit dit als het ware in onze genen. Deze internationale achtergrond biedt juist in deze tijd veel voordelen.

Praktische tips voor thuiswerken
Al ruime tijd voor de huidige pandemie hield het thema thuiswerken ons bezig en zo konden we onze klanten al vroeg heel wat praktische tips geven. Deze tips hebben we gebundeld en in een praktijk-handboek voor de Duitse markt gepubliceerd, waarvan in maart dit jaar de tweede en tevens uitgebreide editie is verschenen.

Persoonlijke gesprekken op afstand
Persoonlijke gesprekken, zowel met klanten als sollicitanten, zijn op dit moment niet altijd mogelijk. In het verleden hebben wij via tools als Skype vaak met klanten en kandidaten over de hele wereld videogesprekken gevoerd. Afstanden en tijdzones vormden daarom geen belemmering meer om goede contacten met onze relaties te onderhouden. Hierdoor hebben wij jarenlange praktijkervaring met hoe deze persoonlijke gesprekken heel goed online kunnen worden georganiseerd.

Oplossingsgerichte HR-sparringpartner
Wij zijn ondernemers en denken altijd met onze klanten mee. Of het nu over Human Resources of management onderwerpen gaat, wij geven praktische tips en sparren voor en met onze business partners. Ons oplossingsgerichte optreden is hierbij van grote waarde en vooral in crisistijden erg belangrijk.

Wij begrijpen uw business taal
Bent u op zoek naar personeel? Neem dan contact met ons op. Wij zijn uw "verlengde arm" als brug naar potentiële (internationale) kandidaten en wij begrijpen uw (business) taal!

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL