Wat geeft jou echt energie?

Gepubliceerd op: dinsdag 01 juni 2021 | 10:02

Maak jezelf, jouw team en jouw organisatie nog sterker!

Makkelijker medewerkers binden en boeien!
Met de TweeKracht® methode kun jij nog makkelijker en doelgerichter medewerkers en talenten vinden en binden. Al diverse bedrijven en organisaties zetten Tweekracht hiervoor al succesvol in, zoals Atos, Philips, GGZe en Drukwerkdeal. Zij geven aan een betere binding te krijgen met (nieuwe) medewerkers en talenten en dus een beter resultaat.

“Energie is alles en alles is energie.
Hoe positiever en sterker je energie is, hoe succesvoller je bent” 
- Olaf Tossings

Hoe werkt TweeKracht®?
De basis van onze methode is het Tweekracht KernKrachtenspel®. Hiermee focussen we op positiviteit, i.p.v. te focussen op wat niet goed gaat. We richten ons op de vraag: waar krijg jij energie van en hoe zet jij jouw talent het beste in!
Onze klanten ervaren dat dit sneller, leuker en krachtiger werkt. Het levert daarbij ook meer veerkracht, een betere balans, grotere vrijheid op. En ja, dat allemaal door een spelletje. Leuk toch!

Hoe kan ik TweeKracht® inzetten?
Voor jezelf: Persoonlijke ontwikkeling & Leiderschap; Ontdek jouw Why; Maak meer bewuste keuzes privé en zakelijk; Personal Branding; meer lol en plezier.
Voor teams en organisaties: Naast recruitment, ook unieke: Employee Journey; Teambuilding; MTO; Branding & Strategie; Verandermanagement; Sfeer verbeteren.
Voor coaches: Een speelse methode om jouw coaches met zichzelf te verbinden en hen in hun kracht te zetten. En een gave community aan energieke coaches en trainers.

Ben jij wel nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Lees dan snel verder https://www.tossingsturnings.nl/tweekrachtvoorjou

Een mooie en energieke dag en wie weet tot snel!Olaf Tossings
Tossings & Turnings
TweeKracht - Limburg

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL