Roparun op 2 en 3 oktober vanuit Landgraaf

Gepubliceerd op: dinsdag 03 augustus 2021 | 9:54

Roparun is een non-stop estafetteloop met als doel geld op te halen voor instellingen, goede doelen en projecten voor mensen met kanker en hun familie.

Het motto van Roparun is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Al sinds 15 jaar vertrekt de Roparun met Pinksteren vanaf Parijs en Bremen met als eindpunt de Coolsingel in Rotterdam. Een tocht van ruim 540 kilometer!
Vanwege de pandemie vindt de Roparun dit jaar plaats op 2 en 3 oktober. Bijzonder is dat de route deze jubileumeditie in zijn geheel door Nederland loopt, met het evenemententerrein in Landgraaf als start- en finishlocatie.

Vooral het nationale karakter van deze speciale editie biedt u als ondernemer uitstekende publicitaire mogelijkheden, zowel binnen onze provincie alsook in de rest van Nederland.

Team 290 KMF Blieve Loupe Zitterd is een van de Limburgse teams die deelnemen. Wij hebben als doel minimaal € 10.000,- te doneren aan Stichting Roparun, die het geld vervolgens toekent aan goede doelen en instanties. Daarbij kunt u denken aan een partnerbed in het ziekenhuis, pruiken en keppies (Slaapmutsjes), de inrichting van een inloophuis of de verbouwing van een hospice.

Team KMF Blieve Loupe Zitterd heeft zich aan 2 lokale instanties verbonden te weten: Hospice Bronnerhof in Born en Stichting MAP (Mens Achter de Patiënt).
Beide organisaties hebben dit jaar een mooi bedrag ontvangen om hun projecten te kunnen realiseren.

U kunt ons steunen in de vorm van sponsoring, zowel in geld als in natura. Concreet zijn wij geholpen met voedingspakketten voor de crew tijdens de Roparun, benzine, chauffeurs met een groot rijbewijs etc. Een geldbedrag heeft onze voorkeur daar we uiteindelijk op financiële armslag aangewezen zijn.
Uiteraard kunt u ook doneren op persoonlijke titel. Voor sponsoren en partners bieden wij interessante mogelijkheden om hun bedrijf op een positieve manier ‘in de picture’ te zetten en hun maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen.

Meer informatie over Roparun vindt u op: https://roparun.nl/nl/2021/07/de-limburgse-teams-alles-over-limburg/

Bent u geïnteresseerd in een partnership of sponsoring, neem dan contact op met
Dhr. Nick Janssen. +31 6 11317645

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL