Gratis partnerpakket voor door watersnood getroffen ondernemers

Gepubliceerd op: donderdag 12 augustus 2021 | 12:32

Veel ondernemers in Zuid-Limburg zijn getroffen door de overstromingen van afgelopen maand. Gelukkig wordt een groot deel van de schade door verzekeringsmaatschappijen vergoed en compenseert de overheid getroffen bedrijven voor schades die reguliere verzekeringen niet dekken. Helaas geldt dit niet voor iedereen en gelden de vergoedingen ook niet voor omzetderving.  
We zien dan ook dat diverse acties geïnitieerd worden om de getroffen ondernemers te helpen op welke manier dan ook.

Als platform voor ondernemers wil Zuid-Limburg Business Plaza deze ondernemers een hart onder de riem steken. Ook in deze tijd is het belangrijk om zichtbaar te blijven voor klanten, ondernemers hebben hun geld echter hard nodig. Daarom bieden wij de getroffen ondernemers een gratis partnerpakket aan van een half jaar. Dit pakket bestaat uit een bedrijfsprofiel op de website van Zuid-Limburg Business Plaza en een abonnement op de nieuwsbrief. In dit partnerpakket is tevens een promopack opgenomen bestaande uit:

  • Artikel in de nieuwsbrief (bereik ruim 7.300 bedrijven in Zuid-Limburg)
  • Post op Social Media kanalen (Facebook en LinkedIn)

Dit partnerpakket is volledig kosteloos en wordt automatisch op 28 februari 2022 beëindigd.

>>> Aanmelden <<<

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL