Skip to main content

Maak kennis met Brouwerij Rolduc

Gepubliceerd op: dinsdag 09 november 2021 | 11:30

Brouwerij Rolduc is een jonge brouwerij gevestigd op de eeuwenoude Abdij Rolduc in Kerkrade. Er worden een tiental verschillende speciaalbieren gebrouwen die allemaal hun unieke smaak en receptuur hebben.

Een oud ambacht in ere hersteld want er was tot 1914 een brouwerij op Rolduc die tijdens de Eerste Wereldoorlog ontmanteld werd om het koper elders te gebruiken. 100 jaar later is er opnieuw een brouwerij gevestigd in de voormalige wasserij van het Zusterhuis van de Abdij.

Brouwerij Rolduc is volop in beweging: er worden nieuwe bieren gebrouwen, in oktober is er een nieuwe Brouwerij- en Abdijwinkel geopend en de uitbreiding van de brouwerij is in volle gang en binnenkort gereed.

Je kunt bij ons terecht voor proeverijen, workshops, rondleidingen door de brouwerij en om te shoppen voor smakelijke cadeaus: voor jezelf, voor anderen en voor je bedrijf!

In dit laatste kwartaal staan we natuurlijk graag voor je klaar om een leuk kerstpakket samen te stellen voor jouw relaties. Denk hierbij niet alleen aan onze unieke speciaalbieren maar ook aan honing van de abdij-bijen van imker Lau en wijn van de twee wijngaarden van Rolduc!

Tot snel op Brouwerij Rolduc!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.