Skip to main content

Wie helpt de mens achter de ondernemer als het even niet meer gaat?

Gepubliceerd op: dinsdag 09 november 2021 | 11:43

Vanaf vandaag 9 november is in Heerlen Centrum een loket gestart voor ondernemers die als gevolg van de afgelopen zware en turbulente periode, kampen met mentale en/of fysieke problemen, nadenken over hun toekomst als ondernemer of twijfelen over de continuïteit van hun onderneming.

Onderneem |Mens biedt deze ondernemers een goed gesprek en inzichten in de stappen die ze kunnen nemen.

Ondernemers zijn altijd druk in de weer, gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd klaar voor hun medewerkers. In de afgelopen anderhalf jaar, hebben veel ondernemers, vaak gedwongen een pas op de plaats moeten maken. Iedere ondernemer heeft daarbij voor moeilijke keuzes gestaan die impact hadden op het runnen van de onderneming. Soms als het directe gevolg van corona, soms als gevolg van het beleid om covid-19 het hoofd te bieden. Er kunnen belemmeringen zijn ontstaan in de eigen inzetbaarheid en uitvoer van eigen werkzaamheden of twijfels over de visie van de ondernemer. Onderneem|Mens biedt deze ondernemer laagdrempelig een luisterend oor en zicht op welke stappen hij kan nemen voor een gezonde toekomst.

Onderneem|Mens is een initiatief van betrokken ondernemers in samenwerking met het Ondernemersfonds Heerlen. Deze ondernemers houden zich in hun dagelijkse werkzaamheden bezig met het ondersteunen van organisaties en werknemers om de inzetbaarheid te versterken.Vlnr: Robert Schwab (Salesstress), Maurice Arets (Arets-Ergonomie), Patrick Vrijman (Ascenditur