landgraaf: Duurzaam vervoer is de toekomst

Gepubliceerd op: donderdag 24 maart 2022 | 14:44

Een van de opdrachten in het Klimaatakkoord is om ook het vervoer duurzamer maken. In 2030 willen we niet meer dat nieuwe auto’s schadelijke stoffen uitstoten. Tegen die tijd hebben we 1,9 miljoen elektrische auto’s in Nederland. Die auto’s hebben allemaal laadpalen nodig om op te laden, een enorme opgave. Daarop moeten we ons natuurlijk voorbereiden.

Openbare laadpalen
Daarom worden in Landgraaf de komende jaren 61 nieuwe openbare laadpalen geplaatst. Voor de inwoners die geen laadpaal op hun eigen terrein kunnen plaatsen. Om de juiste plekken voor die laadpalen te vinden, hebben we uw hulp nodig. De leverancier van de laadpalen en de gemeente hebben een voorzet gegeven voor de plekken. Die staan in een zogenaamde plankaart. 

Geef uw reactie!
U kunt als inwoner van Landgraaf aangeven in de plankaart of u het daarmee eens bent. Of misschien ziet u een betere plek. Die plek kunt u in de plankaart aangeven. Vanaf donderdag 24 maart is de plankaart in te zien. U hebt tot 14 april om te reageren. Daarna bekijken we alle reacties en wordt het eindresultaat teruggekoppeld via de plankaart.

Bekijk de plankaart voor de plaatsing van openbare laadpalen en klik op Landgraaf.

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL