LÜCKERS BEDRIJFSADVOCATEN groeit uit tot ADVOCATENGROEP LÜCKERS!

Gepubliceerd op: donderdag 21 april 2022 | 11:06

Door de toestroom van advocaten, mediator's, arbeidsrechtspecialisten en ondersteuners is het volgend jaar 70 jaar bestaande Advocatenkantoor Lückers drie keer zo groot geworden.

Waar het oude kantoor vooral gespecialiseerd was in financiële zaken voor ondernemers zoals overnames, bedrijfssaneringen, incasso’s, faillissementen en geschillen met banken, staat er nu een allround dienstverlener voor het MKB. 

Er zijn nu ook gespecialiseerde secties op het gebied van vastgoed, arbeid en ontslag, IT en e-commerce. Daarnaast is er als bijzonderheid een speciaal team voor alle zaken in de paardenbranche, alles ondersteund door de vakgroep procedures, mediation, contracten en claims.

Omdat we nu echt een complete groep voor ondernemers vormen gaan we onder de naam AdvocatenGroep Lückers op naar ons 70-jarig bestaan. 

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL