Skip to main content

Brunssum start campagne om nieuwe ondernemers te werven

Gepubliceerd op: donderdag 21 april 2022 | 16:48

Het centrum van Brunssum staat in de steigers. Het moet straks een gezellige en gastvrije ontmoetingsplek zijn waar je volop kunt winkelen, ontspannen en genieten van eten en drinken. De gemeente Brunssum zoekt nieuwe ondernemers - detailhandel, horeca, leisure - die hier voor hun (nieuwe) onderneming de juiste plek zien.

Startende of bestaande ondernemers kunnen rekenen op aantrekkelijke financiële regelingen én gratis advies en ondersteuning!

Nieuwe buur?
Het centrum van Brunssum biedt ondernemers kansen. Om die boodschap kracht bij te zetten, lanceert de gemeente deze week de campagne 'Ben jij mijn nieuwe buur'? 

De campagne legt ondernemers uit dat ze kunnen rekenen op professionele begeleiding bij het maken van een Businessplan en bij het regelen van financiering, huurvoorwaarden en vergunningen. Die begeleiding is geheel kosteloos!

Streetwise
De campagne wordt ondersteund met een stickeractie in het centrum. Wie de QR-code op deze sticker scant, komt direct in contact met de Stichting Streetwise. Zij helpen iedere geïnteresseerde ondernemer bij de start, te beginnen met een oriënterend gesprek.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe centrum op www.onsbrunssum.nl/onsnieuwecentrum, of op www.brunssum.nl/onsnieuwecentrum.