Skip to main content

Energieloket biedt hulp aan MKB-bedrijven bij energietransitie

Gepubliceerd op: woensdag 28 september 2022 | 10:23

De energietransitie is nodig, maar stelt ondernemers voor nieuwe uitdagingen. Wat is wettelijk verplicht? Welke energiebesparende maatregelen zijn voor mijn bedrijf van belang? Welke subsidieregelingen zijn interessant? En vooral ‘Hoe moet ik beginnen?’ zijn vragen die bij veel ondernemers leven.

Op het digitale Energieloket MKB vindt u informatie over wetgeving, subsidieregelingen en vragen uit de praktijk van ondernemers. Ook kunnen kantooreigenaren geholpen worden met het krijgen van label C, per 1 januari 2023 verplicht om de kantoorfunctie te behouden.

De onafhankelijke stichting Groene Economie Limburg heeft met (financiële) steun van de provincie Limburg en de regio’s Noord, Midden en Zuid-Limburg het ‘Charter Energietransitie MKB’ ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het invullen van de energietransitie. Daarbij staan maar liefst 20 energieadviseurs klaar om ondernemers concreet te helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Via de energiescan kunnen ondernemers advies krijgen over welke maatregelen voor hen verplicht en/of interessant zijn.

Wilt u meer weten over energietransitie voor uw bedrijf?

Kijk op www.groene-economie.com.
Liever direct contact? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0475 – 794 050.