Skip to main content

Maak kennis met onze nieuwe ambassadeur: Olaf - Tossings

Gepubliceerd op: dinsdag 17 januari 2023 | 16:26

Hoi allemaal,

Mijn eerste stukje als Ambassadeur van de Zuid-Limburg Business Plaza. En wat schrijf je dan?
Allereerst wil ik 2 mensen danken. Om te beginnen Bjorn Bos, voor zijn werk om onze mooie Business Plaza op te bouwen, juist ook in een periode waarin het echte uitdaging was om te blijven verbinden. Merci Bjorn! Daarnaast wil ik Frans van der Schaft bedanken voor zijn vertrouwen in mij om het werk van Bjorn over te mogen nemen.

Ondanks dat we al enkele weken in het nieuwe jaar zijn en we zelfs al Blue Monday achter de rug hebben wil ik graag een nieuwjaarswens doen.
Dat we elkaar in 2023 weer meer mogen ontmoeten en op die manier elkaar zo inspireren en motiveren om ieders business te laten groeien. Dit vanuit de warme en energieke omgeving van Zuid-Limburg Business Plaza.

De komende weken zal ik gebruiken om te ontdekken waar jullie verlangens en verwachtingen liggen op het gebied van netwerken en business. Zeker heb ik hier mijn ideeën over en ik wil graag weten hoe jullie hier naar kijken. Zodat we vanuit behoefte energiek het nieuwe jaar in gaan.

De actieve partners en oud-partners zal ik direct benaderen. Kun jij niet wachten of ben je nog geen partner en wil je wel sparren? Mail of bel me dan direct, dan spreken we elkaar snel!

Met warme groet,
Olaf Tossings
06-27028054
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.