Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

SmartRunners

  • Elsterweg 13
  • 6134 AS
  • Sittard

Over SmartRunners

In een wereld waarin tegenstrijdige hardloop adviezen je om de oren vliegen schep ik duidelijkheid. We creëren samen een stevige basis en een optimale looptechniek.Voor jou.De keuze voor mijn vak is geboren uit een liefde. En dat zie je terug.

Ik vind het geweldig om de nieuwste inzichten in de branche te onderzoeken en te verwerken in mijn methodes. Tegelijkertijd houd ik vast aan de technieken die zich in de afgelopen jaren bewezen hebben.Resultaat gegarandeerd.Ik ben Hanneke HurstHardloopexpert. Loop warm voor hard trainen, mensen vooruit helpen en een goede grap. Focust op details die een groot verschil maken. Spreek vloeiend Latijn (oké, de anatomische namen in ieder geval ;)). Gaat met jou minimaal tot de max.

Het is mijn missie om jou te helpen je prestaties te verbeteren en te genieten van ontspannen, blessurevrij en plezierig hardlopen.Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Hanneke Hurst, 06-23514917
Eigenaar van SmartRunners
Move Smarter – Train Smarter – Run Smarter

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL