Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Vayara

  • Torenstraat 9 c
  • 6267 ER
  • Cadier en Keer

Over Vayara

Als Virtual Assistant ontzorg ik bedrijven en ondernemers op verschillende gebieden. Of het nu gaat om één of meerdere diensten, als VA denk ik graag mee over de beste uitbesteding van taken, zodat jij je weer kan richten op wat er écht toe doet.

Mijn naam is Yara Gilissen en ik ben geboren en getogen in de buurt van Maastricht, waar ik mij na vele omzwervingen over de hele wereld ook weer gesetteld heb. Zo heb ik in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten (Qatar, Oman en Abu Dhabi) en Europa (Spanje, Slovenië en Oostenrijk) gewoond. Na diverse functies bij internationale bedrijven en organisaties bekleed te hebben in binnen- en buitenland, heb ik besloten mijn ervaringen en capaciteiten in te zetten om andere ondernemers te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze écht belangrijk en leuk vinden: ondernemen!

Mijn ervaring bestaat onder andere uit marketing, administratie, PR, HR, verandermanagement, (corporate) wellness en trainingen geven. Ik heb diploma's in Hotel Management, Tourism & Leisure Management en Human Resources Management. Daarnaast ben ik Certified Scrum Master en Certified Hospitality Supervisor. Mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) hoop ik deze zomer af te ronden.

Door deze brede opleidings- en werkachtergrond kan ik ondernemers op vele gebieden ondersteunen zodat zij zich weer meer kunnen toeleggen op hun core business of meer van hun vrije tijd kunnen genieten.

Graag sta ik zowel regionale ondernemers bij als ondernemers uit de rest van Nederland en het buitenland. Per slot van rekening werk ik vanuit huis en ben daardoor flexibel qua werkdagen en -tijden. Ik pas me dan ook graag aan aan de ondernemer.

Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL