Over Business Plaza

Initiatiefnemers:

Zuid-Limburg Business Plaza is een onderdeel van Business Plaza Nederland, een organisatie met landelijk opererende lokale managers en ambassadeurs.

Doel Zuid-Limburg Business Plaza:

Het doel van Zuid-Limburg Business Plaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Zuid-Limburg Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven uit de regio vindbaar. Op Zuid-Limburg Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor lokale ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:

U kunt uw eigen bedrijfsprofiel geheel kosteloos plaatsen op Zuid-Limburg Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar en is dus geheel kosteloos.
Wenst u een aanbieding te plaatsen, een vacature of een eigen workshop of evenement, dan kan dat al voor 50 euro voor een geheel jaar.

Redactie:

De redactie voor deze website wordt gevormd door Zuid-Limburg Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:

U kunt uw bedrijf beter profileren op Capelle Business Plaza. Al vanaf € 95,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL