Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Arets-Ergonomie BV

  • Klingbemden 30
  • 6441 KN
  • Brunssum

Over Arets-Ergonomie BV

Maurice Arets, eigenaar van Arets-Ergonomie, is register bedrijfsfysiotherapeut (SRBF/NVBF) met 20 jaar ervaring in het succesvol oplossen van bedrijfsfysiotherapeutische en ergonomische vraagstukken in Nederland, België én Duitsland.

Wij werken internationaal, vanuit Zuid-Limburg, met een hoofdkantoor in Heerlen. De euregionale ligging maakt het mogelijk kennis vanuit de omringende landen als België en Duitsland te combineren. Vanuit het kantoor in het Eurode Business Centre Kerkrade/Herzogenrath, precies op de grens tussen Nederland en Duitsland wordt onze dienstverlening op de Duitse markt aangeboden.

Wij verzorgen werkplekanalyses, adviseren over beleidsvraagstukken, werkplekinrichting en begeleiden individuele werknemers preventief en bij bestaande lichamelijk klachten. Onze expertise richt zich op alle sectoren en branches zoals de zorgsector, de bouwsector en kantooromgevingen. Middels een landelijk netwerk van arbeids- en bedrijfsfysiotherapeuten ondersteunen wij werkend Nederland bij klachten aan het bewegingsapparaat veroorzaakt door arbeid. We werken samen met verzekeraars, arbeidsdeskundigen en arbodiensten.

Nieuw sinds 2021 is onze Online Thuiswerk Check, een unieke full scan Risico-Inventarisatie en Evaluatie voor ondernemingen gecombineerd met individueel medewerkersadvies door een bedrijfsfysiotherapeut!

Naast onze dienstverlenig bieden wij via onze onafhankelijke ERGONOMIEWEBSHOP.NL een compleet assortiment aan ergonomische hulpmiddelen voor beeldschermwerk en industrie aan. Denk hierbij aan ergonomsiche muizen en toetsenborden, activityboards maar ook ergonomische bureaustoelen en bureautafels of anti-vermoeidheidsmatten.

Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL