Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Köhler de Boer Accountants en Adviseurs

  • Alexander Battalaan 35
  • 6221 CB
  • Maastricht

Over Köhler de Boer Accountants en Adviseurs

Köhler de Boer biedt een breed pakket aan diensten, uiteenlopend van de complete loonadministratie tot en met een gedegen bedrijfsadvisering. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving en nemen deze mee in onze advisering.

Op het gebied van ict maakt Köhler de Boer gebruik van digitale technieken. Privacy van de klant en betrouwbaarheid van het systeem zijn daarbij een absolute voorwaarde. Bovendien blijft techniek een middel en staat persoonlijk contact met de klant voorop.

Uw financiële administratie interpreteren wij als een managementinformatiesysteem aan de hand waarvan u uw bedrijfsvoering kunt sturen en eventueel bijsturen.

Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL